Από το Blogger.

Χονδρική παιδικά ρούχα

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

 Χονδρική παιδικά ρούχα


Η «Νιού Κέϊ Κομέρς» Ε.Π.Ε. είναι μια μεγάλη βουλγαρική εταιρεία στον χώρο των πωλήσεων παιδικών και βρεφικών ρούχων στην χονδρική. Η βασική της δραστηριότητα είναι η εισαγωγή και το χονδρεμπόριο βρεφικών και παιδικών ενδυμάτων. Η εταιρεία συνεργάζεται από το 2008 με κορυφαίες Τουρκικές εταιρείες παραγωγής παιδικών και βρεφικών ενδυμάτων και πουλάει τα προϊόντα τους στην Βουλγαρική αγορά μέσω του ιδιόκτητου δικτύου καταστημάτων της αλλά και μέσω του εταιρικού της σαιτ.

Οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται τα τελευταία 7 χρόνια γνωρίζοντας την άριστη ποιότητα και της φιλικές τιμές στους χονδρεμπόρους. Η ποιοτική εξυπηρέτηση και η ατομική προσέγγιση στην χονδρική παιδικά ρούχα προς τον κάθε πελάτη αποτελούν τα πιστεύω της εταιρείας μας. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που οι πελάτες μας αυξάνονται συνεχώς εκτός Βουλγαρίας και τελευταία αυξάνουμε ολοένα και περισσότερο της πωλήσεις μας στην αγορά της Ελλάδα.

Βρεφικά και παιδικά ενδύματα 


χονδρική παιδικά ρούχα
Μιλώντας καθημερινά με τους πελάτες μας από την Ελλάδα, αντιλαμβανόμαστε της ανάγκες της αγοράς  και προσπαθούμε να της ικανοποιήσουμε. Παρέχοντας στους έμπορους αυτό από το οποίο έχουν ανάγκη και λαμβάνοντας θετικά σχόλια από αυτούς, εμείς νιώθουμε ικανοποίηση από την καλή δουλειά που έχουμε κάνει. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι έχουμε καλά οργανωμένη μεταφορά στην έδρα του πελάτη, κάτι το οποίο εξ οικονομάει χρόνο και χρήμα αμφότερα. Στοιχηματίζοντας πάνω σε διαφορετικά, μοντέρνα και ενδιαφέροντα σχέδια, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά,τα προϊόντα "Βρεφικά και παιδικά ενδύματα"μας χαίρουν υψηλής εκτίμησης στην Ελληνική αγορά.

Δείτε περισσότερα στην εταιρική μας ιστοσελίδα  www.keytradebg.com/gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Most Reading